Du er landet på Glasskab.dk, det helt rigtige sted at finde glasskab. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle glasskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ib Laursen Glasskab stående m/1 hylde

Første anbefaling på listen er fra mærket Ib Laursen.

Det bedste tilbud på “Ib Laursen Glasskab stående m/1 hylde” vi har fundet er hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1373,-

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs BOSTON glasskab i jern – 90

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs BOSTON glasskab i jern – 90 til kun 11499,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Thipikaa Glasskab

Næste anbefaling er “Thipikaa Glasskab”.

Dagens bedste tilbud på “Thipikaa Glasskab” har vi fundet hos Unishop.nu hvor prisen lige nu er 1049,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dejligt lille glasskab af genbrugt groft træStrørrelse: B36cm, D23cm & H44cm Farve: Groft træ…

Se hos Unishop.nu ❯❯

4: Glasskab 15 60x180x40 Cm | Sort Fra Muubs

  • Dagens pris: 7695,- kr.
  • Fundet hos Stokværk
  • Mærke: Muubs

Produkt nummer 4 på vores “glasskab-liste” er Glasskab 15 60x180x40 Cm | Sort Fra Muubs som du lige nu kan købe for 7695,- hos Stokværk

Forhandlerens beskrivelse:
Højt Og Flot Jernskab Med En Dør.
Det Elegante Skab Er Lavet Af Sort Jern.
Den Mørke Nuance Og Rå Material Bærer Den Maskuline Og Nordiske Signatur Som Fungerer Godt Med Møbler i Træ, Men Kan Også Kombineres Med Mere Rå Designs.
Brug Skabet i Dit Sovevære…

Se hos Stokværk ❯❯

5: Nayaab Glasskab

Sidste produkt på vores liste er Nayaab Glasskab som vi har fundet til 1049,- hos Unishop.nu.

Forhandlerens beskrivelse:
Dejligt lille glasskab uden hylde.
Skabet er af genbrugt træ i lys blå vintagestil. Perfekt i køkkenet med krydderter i eller på badeværelset. Størrelse: B36cm, D23cm & H44cmFarve: blå…

Se hos Unishop.nu ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste glasskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse glasskab:

Dyreste Glasskab på listen er Muubs New York glasskab 2 døre – sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 16995.00. Billigste udvalgte Glasskab er Glasskab / borddisplay m/ 4 glassider og 1 glashylde – Ib Laursen som du kan købe for 819.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 16176 kr. – de 5 Glasskab vi har fundet koster i gennemsnit 56983.4 kr.
Ovenstående Glasskab data og priser er hentet fra 6 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Unishop.nu, Stokværk, Havemøbelland, Erling Christensen Møbler, Mostersskur.dk). Alle Glasskab tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Glasskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Glasskab blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Glasskab:

5 gode grunde til at købe et glasskab til stuen eller køkkenet

Er du også typen, der elsker at lege med indretning og at prøve nye ting? Det kan være, at du snart trænger til at få et nyt møbel ind i dit hjem. Nu er det store spørgsmål så bare, hvad det skal være for et møbel. Der er jo så mange, man kan vælge mellem, og man vil gerne tage det rigtige valg. Det kan være, at du skal overveje at købe et glasskab til stuen eller køkkenet? I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er en god idé.

 

Det er smukt

En klar fordel ved at have et glasskab i stuen eller køkkenet er, at det er et utroligt smukt møbel. Det er altså ikke alle møbler, der er lige smukke i sig selv, men det er vist noget, man sagtens kan sige om et glasskab. Det kan også være, at du selv har set et glasskab engang og tænkt, at det var meget pænt. Der findes mange forskellige designs af glasskabe, og man kan også få dem i mange forskellige farver. Det betyder, at du helt sikkert nok skal kunne finde et glasskab til stuen eller køkkenet, der passer godt ind i dit hjem og til din personlige stil.

 

Til det fine stel

Hvis du har et meget fint stel, det kan f.eks. være, at det er noget, du har arvet. Så er det nok ikke lige det, som du spiser af hver dag. Det er måske sådan noget, du tager frem, hvis der kommer gæster. Men hvor står det så henne, når du ikke bruger det?

Det kan være, at du har skubbet det ind i et køkkenskab, hvor det står bag en låge. Der står det måske og meget fint, men er det ikke lidt en skam, at det er noget, man ser så sjældent, når det nu er så flot? Hvis du køber et glasskab til enten stuen eller køkkenet, så har du mulighed for at lave en lille udstilling med dit smykke stel, og så kan du nyde det året rundt og ikke kun, når der lige kommer gæster på besøg. Så har du også fået skabt lidt flere pynteting til hjemmet, uden du skal ud og købe det.

Det er da meget smart. Det er faktisk lidt to fluer med et smæk.

 

Et anderledes skab

Det er klart, at et glasskab adskiller sig betydeligt fra mange andre skabe, fordi man jo er vant til, at et skab er noget, som man kan gemme noget væk i. Det er selvsagt, at det ikke kan lade sig gøre, hvis man har et skab med glaslåger. Her kan man nemlig se lige igennem. Det er altså ikke et glasskab, du skal have dig, hvis du mangler et skab til at skubbe en masse rod ind i. Når man har et glasskab, så putter man som regel noget deri, som er flot at se på, når man ser møblet udefra. Det kunne jo være et stel, men det kan også være mange andre ting.

 

Et praktisk køb

Det kan godt være, at du tænker, at et skab uden glas ville være et mere praktisk køb, men det kommer også an på, hvad du skal bruge det til. Det er klart, at du ikke skal købe et glasskab, hvis du mangler et sted at have alt dit rod. Et glasskab kan dog stadig være et praktisk køb, fordi man stadig køber et møbel, hvor man har mulighed for at opbevare nogle ting. Det er bare de pæne ting, du ejer, som du skal opbevare i dit glasskab.

 

Passer perfekt ind i indretning

Lige nu er der mange, der er helt vilde med glasskabe. De har virkelig fået et comeback i de danske hjem, og der er mange, der går op i indretningen, som har et glasskab i deres hjem. Et glasskab er også et godt supplement til indretningen, fordi det passer ind i så mange forskellige stile. Hvis du f.eks. godt kan lide den nordiske stil, så kan du vælge at få et glasskab, der er lavet ud af lyst træ. Hvis du derimod mere er til den klassiske stil, så ville et sort og klassisk glasskab gøre det perfekt i dit hjem.

Det kan også være, at du hælder mere over mod den minimalistiske indretning. Her kan både et glasskab i sort og hvid passe rigtig godt ind. Hvis du synes, at det er lidt for kedeligt med et glasskab i én farve, så kan du helt sikkert også finde et glasskab, der har mere end en farve. Der findes et stort udvalg af glasskabe derude, så mon ikke det også kan lade sig gøre for dig at finde et, som du gerne vil have med ind i dit hjem. Held og lykke med jagten!

 

Tre gode argumenter for at købe dit næste glasskab online i stedet for i butik

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sit glasskab på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe glasskabe online.

Du undgår at slæbe varerne hjem alene

Du finder måske et godt tilbud på glasskabe som udløber i aften.

Men du er alene hjemme med ungerne, og har ikke tid til at tage ind til butikken. For 10 år siden havde det betydet at du måtte gå glip af tilbuddet og de penge du sparer.

Det betyder det ikke i dag. Du kan nemlig bare bestille glasskabet online, og stadig få tilbuddet.

Så bliver den sendt til en pakkeboks, og du kan hente den på vej hjem fra arbejde når du har tid.

Det går utroligt hurtigt

I butikken er der kø. Nogle gange er der rigtig meget kø.

Varen ligger ikke der hvor du troede – nogle gange skal du hele butikken rundt 2 gange før du finder glasskabet, eller vente på at spørge en ekspedient. Parkeringspladserne ved butikken er som regel taget.

Og sådan kunne man blive ved – at handle i en fysisk butik tager bare tid. Sådan er det ikke med nethandel.

Her er der ingen parkeringsplader, ingen kø, og varen finder du altid nemt via glasskab.dk.

Rådgivning er stadig en mulighed når du bestiller

Rigtig mange online webshops har i dag implementeret en chatfiunktion. Du kender den sikkert godt – det der lille talesymbol nede i hjørnet. Det er en moderne form for kundeservice, hvor du kan chatte med medarbejderen og få hjælp og rådgivning (uden at skulle sidde i en irriterende telefonkø).

Så hvis du har spørgsmål inden du køber dit glasskab kan du bare skrive, og så får du hurtig hjælp og rådgivning.

Ud over glasskab.dk driver vi også siden vægskab.dk – prøv at giv den et besøg.

Måske kan du også lide:

Her på Glasskab.dk skriver vi ikke kun om Glasskab – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: